Met een studentenbudget een printer leasen

printer-leasen

Een printer leasen als student? Ondanks dat we het als studenten financieel niet erg breed hebben, zijn er altijd bepaalde investeringen die we voor onze studie moeten maken. We moeten boeken kopen voor de lessen, we moeten investeren in projecten, en we moeten vaak een hoop printwerk maken van al onze verslagen. Daarom denken steeds meer studenten eraan om een printer te leasen. Er zijn verschillende voordelen aan het leasen van een printer. Ben jij benieuwd of dit een goede stap voor jou is? Lees dan snel verder.

Altijd een printer tot jouw beschikking
Een van de grootste voordelen van het leasen van een printer, is dat jij er altijd eentje tot jouw beschikking hebt. We kennen allemaal wel het gedrag van studenten. We hebben een deadline voor een essay die voor maandagochtend staat, wat betekent dat we het hele weekend vóór deze maandag hebben om eraan te werken. Het probleem waar we nu tegenaan lopen is dat we ons verslag niet op tijd kunnen uitprinten. In het weekend zijn de printshops dicht en voordat de school begint op maandag is de kans klein dat je al ergens terecht kan. Wanneer jij jouw printer gaat leasen is dit probleem verleden tijd. Zodra jij op de zondagavond klaar bent met jouw verslag, druk je simpelweg vanuit jouw bureau, bed of tafel op printen, en het verslag komt uit de printer.

Alleen betalen wanneer jij de printer nodig hebt
Het leasen van een printer betekent dat jij maandelijks een bedrag betaalt om de printer te hebben. Het werkt hetzelfde als het huren van een kamer. Zodra jij de printer niet meer nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je klaar bent met jouw studie of omdat je klaar bent met het maken van de verslagen, stop je simpelweg jouw contract. Zo voorkom je dat je een dure printer aanschaft die je maar een korte periode nodig hebt.

Altijd een onderhoudsservice waar jij op kan rekenen
Een ander groot voordeel van het leasen van een printer, is dat er altijd een hulpteam klaar staat om je te helpen met technische problemen. Dit kan telefonisch, of indien nodig, komt het team naar jou toe om de printer te repareren. Deze service zit inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs, wat zorgt dat jij nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Ideaal voor een student dus. Voor meer informatie over het leasen, kan je terecht bij Wijverhurenprinters.