Metaalbewerking bij Van Veen in Deventer

Metaalbewerking

Het bedrijf metaalbewerking Van Veen heeft een lange geschiedenis in het vervaardigen van metalen producten voor een breed scala aan industrieën. Bekend om hun aandacht voor detail, zijn ze uitgegroeid tot een van de toonaangevende metaalverwerkende bedrijven in de Deventer.

De producten die Van Veen produceert 

In de beginjaren richtte het bedrijf zich op de productie van metalen ijzerwaren voor de plaatselijke landbouwindustrie. Naarmate het bedrijf groeide, begon Van Veen een breder scala aan producten voor verschillende industrieën te produceren. Tegenwoordig vervaardigt het bedrijf een verscheidenheid aan metalen producten, waaronder onderdelen voor de auto-industrie, bouwmachines, en landbouwwerktuigen.

Hoe het metaalbewerkingsproces werkt 

Het metaalbewerkingsproces bij Van Veen gebeurt met grote zorg en precisie. Eerst worden de grondstoffen op de gewenste maat en vorm gesneden. Vervolgens worden de stukken aan elkaar gelast en afgewerkt met een verflaag of ander beschermend materiaal. Tot slot worden de producten gecontroleerd op kwaliteit en vervolgens verpakt voor verzending.

Van Veen doet er alles aan om zijn klanten producten van hoge kwaliteit te leveren. Om ervoor te zorgen dat hun producten aan de hoogste normen voldoen, gebruiken ze ultramoderne apparatuur en hebben ze bekwame werknemers in dienst. Bovendien hebben ze een streng kwaliteitscontroleproces dat alle producten moeten doorstaan voordat ze worden verzonden.

Enkele uitdagingen voor metaalbewerkers 

Een van de uitdagingen voor metaalbewerkers is het werken met moeilijk te snijden of te lassen materialen. Om deze uitdaging te overwinnen, heeft Van Veen een aantal innovatieve oplossingen ontwikkeld. Zo hebben zij een proces ontwikkeld voor het lassen van roestvrij staal dat minder snel corrosie veroorzaakt. Daarnaast hebben zij een methode ontwikkeld voor het snijden van titanium dat een schonere snede oplevert.

De toekomst van de metaalbewerking

De toekomst van de metaalbewerking is rooskleurig. Met haar streven naar kwaliteit en innovatie is Van Veen goed gepositioneerd om haar rol als toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf voort te zetten. Daarnaast is het bedrijf voortdurend op zoek naar manieren om haar producten en processen te verbeteren. Hierdoor kunnen klanten in de toekomst nog hoogwaardigere producten verwachten.